ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Στον ΑΠΟΕΛ σήκωσαν μανίκια και με μια πρωτόγνωρη συσπείρωση και αποφασιστικότητα, δουλεύουν σκληρά με μοναδικό στόχο να ολοκληρώσουν μία επίπονη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλοι έχουν τη δική τους πρόκληση για να τα καταφέρουν.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος γνώρισε τη μεγαλύτερη τιμωρία που επιβλήθηκε ποτέ, θέλει να δώσει τις δικές του απαντήσεις οδηγώντας την ομάδα στον τίτλο, που θα είναι και ο 1ος προσωπικός του.

Οι ποδοσφαιριστές να αποδείξουν πως δίκαια αγωνίζονται στην πιο πετυχημένη ομάδα της Κύπρου, πως άξια φορούν την ιστορική και βαριά γαλαζοκίτρινη φανέλα και πως άδικα προσπάθησαν κάποιοι να τους αμφισβητήσουν. Ταυτόχρονα όλοι γνωρίζουν τα δικά τους οφέλη, αν γίνουν πρωταθλητές Κύπρου.

Η διοίκηση που έχει δώσει το δικό της πολύ δύσκολο αγώνα με το οικονομικό, να αποδείξει πως όταν κάποιος έχει υπομονή, επιμονή και πίστη μπορεί να τα καταφέρει. Θέλει να στείλει τα δικά της μηνύματα στους διάφορους επικριτές και μηδενιστές με την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου και στα κερδοφόρα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Τέλος ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ που χωρίς αυτόν κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί που θα βρισκόταν σήμερα η ομάδα. Πάντα με αγάπη, πίστη και αφοσίωση, στα καλά και στα άσχημα, στεκόταν δίπλα στην ομάδα και την στήριζε με όλη του τη δύναμη. Αυτός ο υπέροχος κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει τη δική του πρόκληση, να σταθεί κάτω από τον εξώστη και σηκώνοντας την κούπα στον ουρανό της Λευκωσίας να βροντοφωνάξει…

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!