ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά, με τον Σα Πίντο να μην υπολογίζει στους Πέτροβιτς και Κρέσπο. Με αυτά τα δεδομένα, ο Σούσιτς θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, ελλείψει άλλων λύσεων, με τον Τσεπάκ να πηγαίνει δεξιά και τον Βιτάλ αριστερά.

Θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα θα έχει την βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου της ο οποίος αναμένεται να κατακλύσει το ΓΣΠ.

Το ΓΣΠ αποτελεί ένα από τα μεγάλα όπλα του ΑΠΟΕΛ στη φετινή περίοδο. Η ομάδα μας διαθέτει την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης, έχοντας απολογισμό 12 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 14 αγώνες, με συντελεστή τερμάτων 35-6.

Μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Αυτός είναι ο απολογισμός του ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής στα play off.

Ο ΑΠΟΕΛ ποτέ στη φετινή χρονιά δεν δέχθηκε δύο διαδοχικές ήττες, ένα στατιστικό που θα προσπαθήσει και αύριο να κρατήσει όρθιο.

Από το 1953 πραγματοποιθήκαν για τον θεσμό του πρωταθλήματος 159 αγώνες μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, με την ομάδα μας να μετρά 62 νίκες, την Ομόνοια 47 νίκες ενώ 50 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Ο ΑΠΟΕΛ παραβίασε 229 φορές τη εστία της Ομόνοιας, ενώ 189 φορές παραβιάστηκε η δική του εστία.