“ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ”

Ρικάρντο Σα Πίντο:

Το πρώτο σχόλιο του: «Ήταν το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε και δεν καταλαβαίνω το γιατί, διότι θέλαμε τη νίκη. Δεν περίμενα αυτό το παιχνίδι να εξελιχθεί έτσι, είναι δική μου ευθύνη οι επιλογές και η τακτική μου και είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω με τους ποδοσφαιριστές μου».

Τι έφταιξε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα: «Είναι δική μου ευθύνη και προσπαθώ να βρω τι πήγε λάθος στον αγώνα μας. Είναι δύσκολο για όλους αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε σταθεροί ως ομάδα και προσπαθώ να βρω λύσεις και δεν τις βρήκα στον αγώνα που δώσαμε στην έδρα μας. Είμαστε πρώτοι και εκεί σκοπεύουμε να μείνουμε».

Για το περιστατικό στη Δυτική κερκίδα: «Υπήρξε μια προσβολή από έναν και τελείωσε εκεί, άκουσα μια βρισιά και του απάντησα πως είμαστε πρώτοι ως ΑΠΟΕΛ».

Για το συμβόλαιο του: «Αυτά μένουν εσωτερικά στην ομάδα. Πριν από δυο μήνες έστειλα γράμμα στη διοίκηση και περιμένω. Σαφώς θέλω να ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έγινε κάτι ακόμα».

Για την Ανόρθωση: «Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση ήταν καλύτερη από εμάς. Ο ΑΠΟΕΛ δέχεται εύκολά γκολ και αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Θα το διορθώσουμε στη συνέχεια».