ΠΡΩΤΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται, κακώς κατά την άποψη μας, μεγάλη συζήτηση για τον μεγάλο τελικό πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ.

Η ομάδα μας πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ έχει να δώσει αυτόν με την Ομόνοια και εκεί και μόνο πρέπει να είναι επικεντρωμένη. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και θα ήταν μέγα λάθος για τον ΑΠΟΕΛ αν μπει στον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια με το σκεπτικό ότι μπορεί να έχει δεύτερη ευκαιρία στον τελευταίο αγώνα. Οι συνέπειες από μια πιθανή αποτυχία μπορεί να είναι απρόβλεπτες και οδυνηρές.

Η Ομόνοια έχει ισχυρό κίνητρο, αφού θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι μια φορμαρισμένη ομάδα που θα παίξει μπροστά στον κόσμο της, μπαινοντας στο γήπεδο αποφασισμένη να κάνει το αντι-ΑΠΟΕΛ καθήκον της, ώστε να μην φτάσει ο ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του τίτλου.

Συνεπώς η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί πιο αποφασισμένη ώστε να μην επιτρέψει στην αντίπαλο της να υλοποιήσει τα σχέδια της. Ο μόνος τελικός που πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό είναι αυτός της Κυριακής.