ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ;

Δυστυχώς ο ΑΠΟΕΛ φρόντισε να ξυπνήσει στον κόσμο του κακές μνήμες της περσινής περιόδου, όπου έδειξε αδυναμία να διαχειριστεί το προβάδισμα του και στο τέλος απώλεσε το πρωτάθλημα. Μια παρόμοια κατάσταση πάει να εξελιχθεί και φέτος, με την ομάδα μας να μπαίνει στη Β΄φάση του πρωταθλήματος με μια καλή διαφορά, αλλά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έφεραν την διαφορά από την 2η ομάδα στον πόντο και πολύ κοντά της άλλες 2 ομάδες.

Κυριότερο πρόβλημα, όπως ακριβώς και στην περσινή χρονική περίοδο, η αναποτελεσματικότητα και η αδυναμία στο σκοράρισμα. Ένα πρόβλημα που αν η λύση του δεν βρεθεί άμεσα, κινδυνεύουμε να γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, που δέχεται πλέον αυστηρή κριτική, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να δουλέψει πάνω στα κομμάτια που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα, ώστε να βγάλει αντίδραση από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, όπου πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Αν κερδίσει την ΑΕΚ τότε θα αφήσει πίσω του σε μεγάλο βαθμό το κακό ξεκίνημα και θα δηλώσει εκ νέου φαβορί για τον τίτλο. Αν όμως ηττηθεί θα βρεθεί στη 2η θέση του πρωταθλήματος και ίσως και στην 3η αν ο Άρης κερδίσει την Ανόρθωση και θα κυνηγάει 2 ομάδες.