ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ο Άρης μέσα στην έδρα του ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Ανόρθωση… Δεν τα κατάφερε όμως. Έμεινε στην ισοπαλία, μετρώντας μια οδυνηρή απώλεια.

Η Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθεί στο δρόμο του ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα μας να θεωρείται το απόλυτο φαβορί. Ισχύει όμως αυτό; Είναι ένα εύκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα βατό αντίπαλο; Η απάντηση μας είναι πως ΟΧΙ δεν είναι. Για εμάς ο αγώνας της Κυριακής απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει τίποτα να χάσει και δεν θα υποστεί καμία συνέπεια σε περίπτωση αποτυχίας, είναι ίσως ο πιο δύσκολος για τον ΑΠΟΕΛ από όσους έχουν απομείνει.

Δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην μεγάλη ευφορία που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Η Νότια γέμισε ήδη και όλο και περισσότεροι θα βρεθούν και στις υπόλοιπες κερκίδες. Αυτό είναι σημαντικό, αλλά από μόνο του δεν κερδίζει αγώνες. Θυμίζουμε πως παρόμοιο σκηνικό υπήρχε και με την Ομόνοια, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε αφού εντός του αγωνιστικού χώρου δεν έγιναν αυτά που έπρεπε.

Συνεπώς τα παθήματα πρέπει να μας γίνουν μαθήματα για να αποφύγουμε δυσάρεστες και ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Έτσι λοιπόν, μέσα σε ένα φουλ με κόσμο ΓΣΠ και μάλιστα με τα άλλα δύο ματς του ομίλου να είναι ήδη τελειωμένα από την προηγούμενη ημέρα, η ομάδας μας απέναντι σε ένα αντίπαλο που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ούτε στο ελάχιστο, καλείται να δείξει χαρακτήρα, να κάνει σωστά όλα όσα χρειάζονται και να πάρει το τρίποντο.