ΤΑ ERROR ΤΩΝ PLAY OFF ΚΑΙ ΤΑ RESTART

Στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν ο ΑΠΟΕΛ διέθετε μακράν την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας 16 γκολ παθητικό σε 26 αγώνες. Ωστόσο στα play off αυτό άλλαξε άρδην, με συνέπεια η εστία της ομάδας να παραβιάζεται ανελληπώς. Αυτό δείχνει πολλά ως προς την εικόνα που παρουσιάζει τελευταία ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Βιντ Μπέλετς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε εξαιρετική παρουσία. Κράτησε πολλές φορές ανέπαφη την εστία του και ήταν σε πολλά παιχνίδια ο πολυτιμότερος μας παίκτης. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η ομάδα χρωστά πολλά σε αυτόν για την θέση που κατέχει τώρα. Ο έμπειρος Σλοβένος τερματοφύλακας της ομάδας μας στα παιχνίδια των play off δεν βρίσκεται σε τοπ φόρμα, κάνει λάθη που σε αυτή την καθοριστική φλαση στοιχίζουν.

Ο Μαρκίνιος αποτελεί παίκτη βαρόμετρο για την επίθεση του ΑΠΟΕΛ. Τελευταία η απόδοση του είναι αισθητά πεσμένη. Ο παίκτης των 8 γκολ και 7 ασίστ σε 24 αγώνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, παραμένει στο απόλυτο μηδέν στα έξι ματς των πλέι οφ. Αν συνυπολογίσουμε και 4 παιχνίδια πριν τα play off που δεν είχε γκολ ή ασίστ, φτάνουμε στα 10 σερί χωρίς καμιά προσφορά.

Ένα από τα πολλά που επιβάλλεται να γίνουν στον ΑΠΟΕΛ ενόψει της τελικής ευθείας, είναι να ανεβάσουν απόδοση ποδοσφαιριστές κλειδιά, που από την αρχή των play off παρουσιάζονται πολύ πεσμένοι. Ένας από αυτούς ο Ντάλσιο ο οποίος είναι αγνώριστος μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα και το σήριαλ με την πιθανή μεταγραφή του.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί ο παρατεταμένος παραγκωνισμός του Κβιλιτάια από την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα παιχνίδια των play off και η επιμονή στον Τομανέ, ενός παίκτη που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα. Ακούστηκαν πολλά και διάφορα. Αν ισχύουν ή όχι θα το απαντήσει ο ίδιος με την απόδοση του.

Αντιλαμβάνεστε πως είναι πολλά τα error στα play off που χρειάζονται άμεσα restart.