ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΙΟΡΔΑΝΟΥΣ

Φανερά συγκινημένος ο βασικός επενδυτής του ιδιόκτητου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Ιορδάνους, δάκρυσε στο ξεκίνημα της ομιλίας του.

Μετά από αυτό, οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να χειροκροτούν και μετά από παύση μερικών δευτερολέπτων άρχισε να μιλά για το μεγάλο έργο και τα σχέδια του. 

“Συγχωρέστε με που είμαι συγκινημένος. Έφυγα από την Κύπρο πριν 54 χρόνια και πήγα στην Αμερική. Δεν πέρασε ούτε μια μέρα που δεν θυμόμουν την Κύπρο μας. Ήμουν από παιδί ΑΠΟΕΛίστας. Έπαιξα ποδόσφαιρο με πολλούς ΑΠΟΕΛίστες και έπαιξα εναντίον του ΑΠΟΕΛ με τον Παγκύπριο. Το όνειρο της οικογένειας ΑΠΟΕΛ ήταν και δικό μου όνειρο”.

Στο ερώτημα τι σημαίνει το ΑΠΟΕΛ για τον Κωνσταντίνο Ιορδάνου, εστίασε στην κουλτούρα που επικρατεί στην Αμερική μεταξύ των Κυπρίων ανεξαρτήτου ομάδας και τόνισε πως δεν του αρέσει ο φανατισμός και η διχόνοια στην Κύπρο. Η διχόνοια που υπάρχει στην Κύπρο με προβληματίζει αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω. Είναι η κουλτούρα του Κυπραίου. Το βλέπω πιο πολύ από την ομάδα αυτό το πρότζεκτ. Το βλέπω σαν ευκαιρία για μας να εξυπηρετήσουμε το αθλητικό κοινό και ειδικά τη νεολαία. Είχα συνομολίες και με το Σωματείο γιατί έχει να κάνει με μεγαλύτερο πληθυσμό.